Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelua ammattitaidolla

 

Ammattitaitoinen rakennesuunnittelu on avainasemassa kun tavoitteena on terveellinen rakennus pitkällä elinkaarella. Palveluihimme kuuluu uudis- ja korjauskohteiden rakennesuunnittelu. Toteutamme lujuustarkastelun, erilaiset rakennusfysikaaliset ja käyttöikään liittyvät selvitykset sekä valmisosien tuotantosuunnitelmat.

Rakennustekniseen suunnitteluun kuuluvat perustus-, runko-, rakenneratkaisujen yksilöllinen kehittäminen, rakenteiden mitoitus, sekä rakenteiden toteutettavuudesta sekä rakennusteknisestä toimivuudesta huolehtiminen. Ymmärrämme, että jokainen rakennusprojekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme yksilöllistä lähestymistapaa jokaiselle asiakkaalle. Huomioimme tarkasti asiakkaiden tarpeita ja suunnittelemme rakenteet vastaamaan toiveita parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun suunnittelet uuden rakentamista tai vanhan peruskorjausta, laajennusta tai uusiokäyttöä, käänny rakennussuunnittelupalvelujemme puoleen. Tunnemme rakentamisen vaatimukset, toimintaympäristön mahdollisuudet ja rakennustekniset säädökset. 

Olemme suunnitelleet pientaloja, pari- ja rivitaloja, loma-asuntoja, omakotitalojen laajennuksia, sekä varasto- ja teollisuushalleja. Suunnittelemillemme kohteille on ominaista käytännölliset, selkeät ja toimivat ratkaisut.
Useasti toimimme suunnittelemissamme kohteissa myös vastaavana työnjohtajana, kuten myös erilaisissa talopakettitoimituksissa.

 

    Ota yhteyttä!